Nyheter

Ny kollektion sneakers

Efter succén i fjol där vi presenterade en ny uppdaterad modell av vår populära sneaker, har vi nu slagit på stora trumman och gjort en helt ny kollektion där alla modellerna har den nya specifikationen, och mer därtill. 

label label
comment 0 comments
remove_red_eye 264 views

Boka konsultation i showroom eller digitalt

Förutom bokade besök i vårt showroom utanför Göterborg erbjuder vi nu också privata konsultationer via Skype, Facetime, WhatsApp eller den videosamtalstjänst du föredrar. Du har 30 minuter att få vägledning och chans titta närmre på vårt utbud av skor och skovårdsprodukter.

label label
comment 0 comments
remove_red_eye 505 views

Ett lite annorlunda COVID-19 meddelande

I dessa tider vill vi prata om ansvar. Men först lite praktisk info, eftersom vi får många frågor från er - våra kunder - om hur situationen med Covid-19 påverkar oss på Skolyx. När det gäller läget på Skolyx har vi inga störningar eller förseningar alls i vår egen verksamhet.

label label
comment 0 comments
remove_red_eye 366 views

Trunk shows i höst i Stockholm, Malmö och Göteborg

I höst träffar ni oss först på AJ Menswear Trunk Show i Göteborg 21 september och Malmö den 22, samt på Shoegazing Super Trunk Show i Stockholm den 28 september. 

label label
comment 0 comments
remove_red_eye 829 views

Made to Order från TLB Mallorca

Äntligen har vi enkla guider för beställning av din egen, unika Made to Order, MTO, från TLB Mallorca, inklusive från nya mycket väl emottagna topplinjen Artista.

label label
comment 0 comments
remove_red_eye 753 views

Ny uppdaterad version av våra populära sneakers

Vi är glada över att kunna presentera en ny uppdaterad och ännu bättre version av vår väldigt populära, minimalistiska sneakermodell.

label label
comment 0 comments
remove_red_eye 1568 views

Skolyx-turné till Stockholm, Göteborg och Malmö

Intresset för våra senaste nyheter - topplinjen Artista från TLB Mallorca och vår nya loaferskollektion för Skolyx - är mycket stort och ni är många som önskar att få se och prova dessa skor innan köp. Vi är därför glada över att få komma ut till våra tre största städer för trunk shows, där vi visar upp hela kollektionerna och har med provskor i alla storlekar.

label label
comment 4 comments
remove_red_eye 1700 views

Vi presenterar TLB Mallorca Artista

Vi på Skolyx har jobbat tillsammans med TLB Mallorca i framtagandet av en helt ny linje skor: Artista. Målet med Artista har varit att lyfta ribban för vad man får i mellanprissegment av Goodyear-randsydda skor

label label
comment 10 comments
remove_red_eye 2898 views

Egen kollektion av högkvalitativa skoborstar

Bra borstar är ett fundament för att kunna ta hand om sina skor på ett bra sätt. Vi har tagit fram en komplett serie med skoborstar av riktigt hög kvalitet tillsammans med en tysk fabrik.

label label
comment 0 comments
remove_red_eye 2242 views

Ny Skolyx-kollektion med casual modeller

Det känns fint att kunna presentera en helt ny kollektion för vårt egna prisvärda märke Skolyx, med några mer casual modeller, som kompletterar de mer dressade modeller vi haft sedan innan.

label label
comment 0 comments
remove_red_eye 2371 views
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.