Skolyx – skor, skovård och accessoarer

Vår filosofi och målsättning 

Vår filosofi på Skolyx är att erbjuda ett brett sortiment vad gäller skor, högkvalitativa skovårdsprodukter, klädvårdsprodukter och accessoarer och kombinera detta med snabb och personlig service via e-post, snabb och fri frakt samt humana priser. Vår ambition är att det ska vara enkelt för alla att sköta om sina skor och kläder så att de håller längre, bra både för din plånbok och för miljön. De randsydda skor, skoblock och övriga produkter vi säljer är av hög kvalitet ämnade att hålla under lång tid.

Vi öppnade vår nätbutik under 2012 och har sedan dess breddat vårt sortiment kontinuerligt och kommer fortsätta med det. En viktig del i detta är och har varit dina synpunkter som kund då flera produkter förts in i vårt sortiment just efter förslag från våra kunder.

Vad gäller service har vi valt att lägga fullt fokus på att leverera snabba och kvalitativa svar via e-post där du som kund snabbt och enkelt kan komma i kontakt med oss och där vi lägger stora resurser på att svara dig som kund så snabbt som möjligt. Skulle du som kund mot förmodan inte känna att kundservice via e-post räcker så kan du självklart maila oss så ringer vi upp dig.

Precis som vår servicenivå vill vi även att shoppingupplevelsen skall vara så enkel som möjligt, därför erbjuder vi fri frakt på samtliga produkter vid köp från 249 kr samt snabba leveranser.

Om du som kund tycker att vi saknar något eller har några andra förslag eller funderingar får du gärna skicka ett mail till oss på ktj@skolyx.se. Vi är öppna för alla former av tips och ser kontinuerligt över vårt sortiment. Ovanstående i kombination med en kärlek för skor och en vilja att ge riktigt bra service till våra kunder hoppas och tror vi skall göra att Skolyx blir det självklara valet för dig när du skall handla produkter till dina skor i framtiden.


Bolagsfakta
Skolyx ägs och drivs av Mode i Europa AB.
Organisationsnummer 556949-6630.
Adress: Metallvägen 5, 435 33 Mölnlycke

Kontakta oss gärna
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Du når oss genom att maila direkt till ktj@skolyx.se eller genom att klicka på "kontakt" i menyn längst upp. 

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.