182 kr
Storlek:

x 3
313 kr
Storlek:

Paket med skoblock och 3 galgar i cederträ

706 kr
495 kr Spara 211 kr

Här har vi en utmärkt present till någon nära, eller kanske dig själv, innehållandes tre exklusiva galgar i cederträ och ett par skoblock i samma exklusiva material.

Skoblocken är expanderbara i både längd och bredd, och hjälper skorna att bibehålla sin form och torka på rätt sätt. Galgarna har en form som fyller ut axlarna på exempelvis dina kavajer så vadderingen inte säckar ihop och blir skadad. Båda har det gemensamt att de ser till att förlänga livslängden och hålla dina plagg och skodon snyggare.

Välj storlek på galgarna och skoblocken längre ned på sidan. Produkterna kostar normalt 706 kronor, men nu endast 495 kr i det här paketet.

Missa inte att välja storlek på galgar och skoblock.

Kvantitet
In Stock
Snabb leverans på 1-3 vardagar
14 dagars öppet köp
Välfyllt lager & ingen påverkan av Corona
Pack content:

Skoblock i cederträ som är expanderbara i såväl längd som bredd. Att använda ett par skoblock i trä av hög kvalitet kommer förlänga livslängden på dina skor avsevärt, då de hjälper skorna att behålla formen samtidigt som de kan torka på ett bra sätt. Skoblocken slätar ut veck och ser till att tån på skon inte reser sig.

Tillverkade i obehandlat, ljuvligt doftande röd cederträ som har utmärkta fuktabsorberande egenskaper, samtidigt som det eliminerar eventuell odör och dessutom håller skadeinsekter borta. Mässingsfärgade, rostfria metalldelar och praktisk knopp, som gör det enkelt att ta i och ur skoblocken.

Blocken är relativt stora i storleken, vanligt är att man går ner 0,5-1 storlek jämfört med den storlek man har i sina randsydda skor, mer info i den här guiden. För damskor rekommenderar vi att du går ner två storlekar jämfört med din skostorlek, mer i vår guide kring skoblock för kvinnor. Du kan också justera bredden genom en skruv, mer info nedan. 

Missa inte att vi har en förmånlig mängdrabatt med pris från 159 kr/par. Mer information om detta finner du längre ned på sidan. Det går utmärkt att blanda storlekar och ändå ta del av mängdrabatten.


Användning
Ta för vana att sätta i skoblocken direkt när du kommit hem och tar av dig skorna, när de fortfarande är fuktiga, då gör blocken som mest nytta. Om du vrider blocken lite grann utåt när sätter i dem och tar ur dem underlättar det, särskilt på kängor.

Passa gärna på att borsta bort smuts med en skoborste eller torka av med trasa, och ha minst två par skor att varva mellan så de får torka upp ordentligt. Det i kombination med lite skokräm emellanåt kommer göra under för livslängden på dina skor. Bra för skorna, bra för din plånbok, och inte minst bra för miljön. Mer om grundläggande skovård i den här guiden.

Justera bredden på skoblocken
Den fjädrande yttre delen vid skoblockets framparti kan enkelt justeras i bredd, genom skruven som finns på sidan. Nedan en film som visar hur det går till.

Det här är tveklöst vår mest populäragalge. Precis som alla våra andra galgar i cederträ är denna galge tillverkad av nordamerikanskt rött cederträ som tillsammans med en gedigen konstruktion och 5 cm breda vingar ger utomordentligt stöd till dina skjortor, ytterplagg och kavajer. Tack vare cederträets arom ger våra galgar, förutom en behagligt doft i garderoben, också ett naturligt skydd mot skadedjur för dina plagg. 

Galgen finns i tre olika storlekar: liten (43 cm), mellan (45 cm) och stor (47,5 cm). Om du är osäker på vilken storlek du behöver, mät bredden på en välpassande galge du redan har i garderoben. Om du skulle befinna dig mellan storlekar, välj då den mindre av storlekarna för att undvika onödig belastning på dina konstruerade plagg.

Våra galgar kommer dessutom med en förmånlig mängdrabatt, vilket gör det fördelaktigt att byta ut en större mängd galgar på en gång. Se tabellen nedan för detaljer.

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.