Icebug Insoles FAT COMFORT LOW
  • Icebug Insoles FAT COMFORT LOW
  • Icebug Insoles FAT COMFORT LOW
  • Icebug Insoles FAT COMFORT LOW

Icebug Insoles FAT COMFORT LOW

edit Skriv din recension
499 kr

Notera: Den här produkten har nyligen fått en uppdaterad design och namn. Därför kan utseendet på sulorna skilja mot bilden.

Icebugs mycket populära fotbäddar avlastar och stärker dina fötter. Icebug Insoles Fat är ett utmärkt val för dig som behöver stöd och ordentlig dämpning. Sulorna har en unik uppbyggnad, som bygger på ett världspatent från Ortolab, Skandinaviens ledande tillverkare av ortopediska fotbäddar. De ger stöd och balans för både de längsgående och tvärgående fotvalven. De förbättrar också fotens naturliga dämpning, genom att samla ihop och förstärka fettkudden under hälen.

Här i Low-version med lägre uppbyggnad vid hålfoten, för dig med lågt fotvalv. De flesta, cirka 80%, har Medium-sulan, men vet du med dig att du har platt fot väljer du denna. Är du mellan storlekar väljer du den större, det går enkelt att klippa till formen. Normalt tar du ur den iläggssula som ligger i skon, men den kan också användas ovanpå befintlig för att fylla ut ytterligare.

Uppbyggnaden med bland annat pelott gör att det är vanligt att muskler i foten som inte är van att arbeta kommer igång, vilket kan skapa obehag i början. Rekommenderat är därför att vänja in användning av Icebug Insoles med korta perioder först och sedan längre och längre.

Fri frakt vid köp från 499 kr
14 dagars öppet köp
Snabb leverans på 1-3 vardagar
Storlek
Kvantitet
I lager för omgående leverans

Snabb leverans och fri frakt vid köp från 499 kr
Våra lagerförda varor skickas omgående efter beställning och levereras inom 1-3 arbetsdagar med PostNord. 
Fri frakt vid köp över 499 kr, vid order under det kostar frakten 59 kr.

Returer
Hos oss har du alltid 14 dagars öppet köp och full returrätt. För skor erbjuder vi ett gratis byte av storlek.

Läs mer om frakt, byten och returer här.

chat Kommentarer (0)
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.