Skolyx mörkbrun cap toe oxford
  • Skolyx mörkbrun cap toe oxford
  • Skolyx mörkbrun cap toe oxford
  • Skolyx mörkbrun cap toe oxford
  • Skolyx mörkbrun cap toe oxford
  • Skolyx mörkbrun cap toe oxford
  • Skolyx mörkbrun cap toe oxford

Skolyx mörkbrun cap toe oxford

2 195 kr

Vår ambition med vår egna linje skor från Skolyx är att erbjuda våra kunder det absolut bästa värdet per betald krona, men det är också vår egna tappning på kvalitetsskor i instegssegmentet. Med en randsydd konstruktion, hälkappa i leather board och med skomakartradition från Mallorca, är vårt egna varumärke någonting vi är mycket stolta över – framför allt med tanke på skornas höga kvalitet kontra dess låga pris.

Till skillnad mot sin svarta motsvarighet, så är den mörkbruna cap toe oxforden en mer informell version på den klassiska kostymskon, och du kommer att märka hur dess färg och form gör den både mångsidig och lätt att bära till en mer informell klädsel, samtidigt som den också känns naturlig till en kostym i borstad ull. Den mörkbruna cap toe oxforden har en given plats i basgarderoben.

Samtliga skor i vår egen kollektion har vår egna tunna gummisula som vi själva varit med och tagit fram. Med denna får du lädersulans tunna och smäckra utseende med gummits slitstyrka.

Konstruktion:
Goodyear-randsydda
Leather board/salpa i hälkappan vilket gör att skon anpassar sig lättare efter din häl/fot (ofta använder billigare märken plast i hälkappan vilket gör skon mycket hård samtidigt som den inte anpassar sig efter foten över tid).

Sula:
Tunn city-gummisula, framtagen av oss själva tillsammans med en sultillverkare för att bibehålla lädersulans tunna och eleganta profil men med gummisulans slitstyrka.

Storlek:
Storlekarna är normala för randsydda skor och jämförbara med till exempel Yanko, Loake, Crockett & Jones och Carminas storlekar. Här hittar du en utförlig storleksguide för våra skor. Är du fortfarande osäker på din storlek, maila ktj@skolyx.se.

Skovård:
Saphir Creme 1925 och Pate De Luxe i Mellanbrun, Havana eller mörkbrun rekommenderas för regelbunden vård baserat på hur ljusa/mörka man önskar dem.
Saphir Creme Renovateur används 1-2 ggr per år efter ordentligt rengöring för skydd och återfuktning.

Snabb leverans på 1-3 vardagar
14 dagars öppet köp
Välfyllt lager & ingen påverkan av Corona
Storlek
Kvantitet
In Stock

Datablad

Sula
Skolyx tunn gummisula
Konstruktion
Goodyear-randsydd
Material
Mörkbrunt läder
Märke
Skolyx
Herr/Dam
Herr
Modell
Oxford
Vidd
F (standard)
chat Kommentarer (0)
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.