Yanko Brogued cap toe balmoral oxford ljusbrun mocka

2 595 kr

Denna balmoral oxford är en mycket allsidig sko i ljusbrun mocka. Modellen är framtagen i samarbete med Erik Gederberg och det går att läsa mer om skon och Eriks tankar i detta blogginlägg:
Ny modell i ljusbrun mocka i grundutbudet

Skon är tillverkad på Yankos läst 915 som är den läst som är vanligast förekommande i vårt grundutbud. Mockan är i en ljusbrun nyans som är mycket allsidig och gör skon lämplig att användas vid många olika tillfällen.

Konstruktion:

Goodyear-randsydd

Sula:
Enkel lädersula

Storlek:
Storlekarna är normala för randsydda skor och jämförbara med till exempel TLB Mallorca, Loake, Crockett & Jones och Carminas storlekar. Här hittar du en utförlig storleksguide för våra skor. Är du fortfarande osäker på din storlek, maila ktj@skolyx.se.

Skokräm och vård:
Saphir Renovateur Spray i neutral färg samt Saphir Super Invulner rekommenderars för impregnering som skyddar mot smuts och väta. En mockaborste för regelbunden skötsel samt Saphir Omninettoyant mockaschampo för grundlig tvätt när skorna använts en längre tid och blivit smutsiga på djupet.
Snabb leverans på 1-3 vardagar
14 dagars öppet köp
Välfyllt lager & ingen påverkan av Corona
Storlek
Kvantitet
In Stock

Datablad

Sula
Läder
Läst
915
Konstruktion
Goodyear-randsydd
Material
Ljusbrun mocka
Märke
Yanko
Herr/Dam
Herr
Modell
Oxford
Vidd
F (standard)
chat Kommentarer (1)
Betyg
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.