TLB Faux Wingtip Vegano Brown
  • TLB Faux Wingtip Vegano Brown
  • TLB Faux Wingtip Vegano Brown
  • TLB Faux Wingtip Vegano Brown
  • TLB Faux Wingtip Vegano Brown
  • TLB Faux Wingtip Vegano Brown

TLB Faux Wingtip Vegano Brown

3 795 kr

En mycket läcker skomodell gjord av bara tre läderbitar, där wingtipen bara är en dekoration i en hel läderdel. En detalj som kanske inte märks vid första anblicken, men som ger ett elegantare och mer arbetat utseende till skon. Den längsgående balmoral-linjen blir extra vacker när den linjerar med byxbenets, och skapar en vacker helhet.

TLB Mallorca görs i en liten fabrik i industristaden Inca mitt på Mallorca. De är Goodyear-randsydda med hög hantverksnivå, med läder från välkända franska garveriet Annonay. Den vegetabiliskt garvade sulan har stängd kanal där sulsömmen döljs, med en svagt välvd midja.

Konstruktion:
Goodyear-randsydda.
Leather board/salpa i hälkappan vilket gör att skon anpassar sig lättare efter din häl/fot (ofta använder billigare märken plast i hälkappan vilket gör skon mycket hård samtidigt som den inte anpassar sig efter foten över tid).

Sula:
Enkel lädersula, vegetabiliskt garvad med bland annat kastanjebark i Italien.

Storlek:
Storlekarna är normala för randsydda skor och jämförbara med till exempel Yanko, Loake, Crockett & Jones och Carminas storlekar. Här hittar du en utförlig storleksguide för våra skor. Är du fortfarande osäker på din storlek, maila ktj@skolyx.se.

Skokräm och vård:
Saphir Creme 1925 och Pate De Luxe i mellanbrunt eller Havana rekommenderas för regelbunden vård. 
Saphir Creme Renovateur används 1-2 ggr per år efter ordentligt rengöring för skydd och återfuktning.
Vänta en stund extra efter applicering av skokräm eller renovateur innan du borstar upp och sedan applicerar vax. Detta för att inte skokrämen skall lösa upp föregående lager.

Snabb leverans på 1-3 vardagar
14 dagars öppet köp
Välfyllt lager & ingen påverkan av Corona
Storlek
Kvantitet
In Stock

Datablad

Sula
Läder
Läst
Oliver
Konstruktion
Goodyear-randsydd
Material
Vegano brown
Märke
TLB Mallorca
Herr/Dam
Herr
Modell
Oxford
Vidd
F (standard)
chat Kommentarer (0)
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.