• Sneaker i mellanbrun mocka
  • Sneaker i mellanbrun mocka

Sneaker i mellanbrun mocka

1 095 kr

En uppdaterad version av vår första sneakermodell, skapad med ambitionen att ta fram en stilren sneaker i läder av hög kvalitet i en attraktiv prisnivå. Skon har förbättrad padding vid öppningen och plösen, ordentligt uppbyggd bekväm iläggssula, och är helt läderfodrad. Denna nya modell är tillverkad i en varm mellanbrun mocka som passar utmärkt för att dressa ned en kostym men även till en mer casual outfit i sommarvärmen.

Sneakern har en slitstark gummisula, löstagbar innersula samt ovanläder av vitt full grain-läder. Tillverkad med så kallad "sidewall stitched"-konstruktion, som kan sulas om av skomakare med rätt utrustning. Vårda med fördel dina sneakers med de högkvalitativa sneakersvårdsprodukter vi erbjuder, hela serien hittar du här. Det är också att rekommendera att använda skoblock i cederträ i dina skinnsneakers, det hjälper dem att behålla formen och torka på rätt sätt.

Skorna är aning stora i storleken, om du är mellan storlekar välj den mindre, det funkar bäst för de flesta. Se mer storleksinfo nedan.

Snabb leverans på 1-3 vardagar
14 dagars öppet köp
Välfyllt lager & ingen påverkan av Corona
Storlek
Kvantitet
In Stock
chat Kommentarer (0)
Mer Information

Välj storlek utifrån fötternas längd

Som nämns ovan är skorna aning stora i storleken, om du väljer mellan två storlekar, gå på den mindre. Här lite hjälp för dig som ändå är osäker på din storlek.

Även om fötternas form spelar väldigt stor roll kan man i många fall räkna ut sin skostorlek genom att mäta längden på sina fötter och kika i tabellen nedan. Har man väldigt breda fötter, extra högt insteg eller liknande bör man självklart även tänka på detta och gärna kika på de andra sätten att räkna ut sin storlek också. Självklart är också personlig smak något som är viktigt. Vissa föredrar väldigt tajta skor medan andra föredrar lite rymligare skor.  

Mät dina fötter med hälen stående mot en vägg och med ett måttband, tumstock eller linjal liggande på golvet. Tabellen nedan är en vägledning och inte fakta:

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.