Saphir cream greasy leather
  • Saphir cream greasy leather

Saphir Cream för vaxat läder

129 kr

En dryg och lättarbetad kräm från Saphir som används för att rengöra, vårda och impregnera vaxat eller oljat läder. Den tränger in fint och ger ordentlig djupvård, något som även den här typen av läder behöver. Många tänker att vaxat och oljat läder är underhållsfritt, men så är det alltså inte. Krämen består endast av naturliga ingredienser och innehåller inga tillsatser som silikon och andra syntetiska ämnen.  

Applicera ett tunt lager av krämen med en putsduk eller en påföringsborste. Låt därefter skorna stå och torka ungefär 5-10 minuter innan du borstar bort överflödet med en bra hästhårsborste. Upprepa den här proceduren åtminstone varannan månad för att se till att lädret håller sig vårdat och skyddat, och för att öka dess livslängd.

Snabb leverans på 1-3 vardagar
14 dagars öppet köp
Välfyllt lager & ingen påverkan av Corona
Färg
Kvantitet
In Stock
Mer Information

Om Saphir
Saphir är ett av världens äldsta fortfarande existerande skovårdsmärken. 1925 vann de guldmedalj vid det berömda handelseventet Foire de Paris för sina högkvalitativa helt naturliga skovårdsprodukter, när dessa så började produceras döptes dem därför till Medaille d'Or 1925. Än idag görs basprodukterna efter samma grundrecept som då. Utöver det har Medaille d'Or-serien en mängd andra produkter, och har blivit skoälskares förstaval runtom i världen. I nära samarbete med skotillverkare och professionella skoputsare utvecklar man hela tiden sin produktlinje. 

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.