Saphir Medaille d'Or Cream Polish
  • Saphir Medaille d'Or Cream Polish

Saphir Medaille d'Or Creme De Soins skokräm

149 kr

Skokräm från Saphirs finaste topplinje Medaille d'Or. Krämen både vårdar, skyddar och gör att skorna ser finare ut. Speciellt för Creme De Soins är att den är lite mer lättflytande och kommer i en tub med en praktisk skumgummiapplikator, vilket gör att den passar perfekt att ha med på resan eller i portföljen.  

Ett mycket bra val för dig som vill sköta skovården snabbt och enkelt men ändå ha en produkt av absolut högsta kvalitet.

Snabb leverans på 1-3 vardagar
14 dagars öppet köp
Välfyllt lager & ingen påverkan av Corona
Färg
Kvantitet
In Stock
Mer Information

Användning
Saphir Medaille d'Or Crème Creme De Soins är en skokräm som är väldigt dryg, trots den lite lösare konsistensen, använd därför små mängder och stryk på ett tunt lager över skon, antingen med den inbyggda applikatorn eller med putsduk eller påföringsborste. Använd gärna också borsten i området mellan ovandel och sulkant, och glöm inte själva sul- och klackkanten som ju också är i läder och mår bra av vård och ny färg. 

Låt skon vila 5-10 minuter och borsta bort överflöd och ta fram glansen med en skoborste med hästtagel. Om skorna har mycket märken eller inte vårdats på länge och har torrt läder kan du lägga på 1-2 lager till enligt samma procedur. Önskas högre glans kompletterar man med fördel sedan med Saphir Pate de Luxe vax som ger den sista glänsande finishen och ytterligare skydd.

Läs mer om hur du putsar dina skor och få förjupande tips i vår skovårdsguide.

Om Saphir
Saphir är ett av världens äldsta fortfarande existerande skovårdsmärken. 1925 vann de guldmedalj vid det berömda handelseventet Foire de Paris för sina högkvalitativa helt naturliga skovårdsprodukter, när dessa så började produceras döptes dem därför till Medaille d'Or 1925. Än idag görs basprodukterna efter samma grundrecept som då. Utöver det har Medaille d'Or-serien en mängd andra produkter, och har blivit skoälskares förstaval runtom i världen. I nära samarbete med skotillverkare och professionella skoputsare utvecklar man hela tiden sin produktlinje. 

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.