Julerbjudanden

Julerbjudanden

Här hittar du våra extra prisvärda paketerbjudanden som vi tagit fram speciellt för julen, plus andra fina julklappstips. Allt från skoblock och galgar med personlig gravyr till ullstrumpor och stilböcker - här finns något för de flesta.

För mer julklappsinspiration, kolla in vår julklappsguide som du hittar här.

Förlängt öppet köp till 7:e januari

För alla köp som görs fram till julafton gäller öppet köp ända till 7:e januari 2020. Det går bra att byta storlek, byta mot andra produkter eller få pengarna åter om så önskas. För dig som planerar att ge bort ett par skor i julklapp så har vi alltid ett helt kostnadsfritt byte av storlek om man inte skulle hitta rätt storlek direkt. För produkter med personlig gravyr gäller ej öppet köp eller bytesrätt.

Leverans före julafton

Beställ senast den 18/12 för leverans innan julafton, beställer du under den 18/12 kommer alltså varorna fram innan julafton. Det kan eventuellt hinna levereras om man beställer den 19/12 också men det är inget vi kan garantera (så länge fraktbolagen sköter sig, vi kan endast garantera att paketen lämnar vårt lager i tid).För dig som bor norr om Sundsvall tillkommer 1-2 dagar beroende på hur långt norrut du bor. För produkter med personlig gravyr gäller 17/12 som sista beställningsdag för leverans innan julafton.