blog

Tre nya chelsea boots

Vi är glada över att kunna presentera tre nya chelsea boots till vår konstant växande kollektion med randsydda skor under Skolyx-märket.
Read more
Trunk shows i höst i Stockholm, Malmö och Göteborg

I höst träffar ni oss först på AJ Menswear Trunk Show i Göteborg 21 september och Malmö den 22, samt på Shoegazing Super Trunk Show i Stockholm den 28 september. 
Read more
Made to Order från TLB Mallorca

Äntligen har vi enkla guider för beställning av din egen, unika Made to Order, MTO, från TLB Mallorca, inklusive från nya mycket väl emottagna topplinjen Artista.
Read more
Ny uppdaterad version av våra populära sneakers

Vi är glada över att kunna presentera en ny uppdaterad och ännu bättre version av vår väldigt populära, minimalistiska sneakermodell.
Read more
Skolyx-turné till Stockholm, Göteborg och Malmö

Intresset för våra senaste nyheter - topplinjen Artista från TLB Mallorca och vår nya loaferskollektion för Skolyx - är mycket stort och ni är många som önskar att få se och prova dessa skor innan köp. Vi är därför glada över att få komma ut till våra tre största städer för trunk shows, där vi visar upp hela kollektionerna och har med provskor i alla storlekar.
Read more
Vi presenterar TLB Mallorca Artista

Vi på Skolyx har jobbat tillsammans med TLB Mallorca i framtagandet av en helt ny linje skor: Artista. Målet med Artista har varit att lyfta ribban för vad man får i mellanprissegment av Goodyear-randsydda skor
Read more
Egen kollektion av högkvalitativa skoborstar

Bra borstar är ett fundament för att kunna ta hand om sina skor på ett bra sätt. Vi har tagit fram en komplett serie med skoborstar av riktigt hög kvalitet tillsammans med en tysk fabrik.
Read more
Ny Skolyx-kollektion med casual modeller

Det känns fint att kunna presentera en helt ny kollektion för vårt egna prisvärda märke Skolyx, med några mer casual modeller, som kompletterar de mer dressade modeller vi haft sedan innan.
Read more
Ny kollektion randsydda damskor

Vi är väldigt glada att kunna presentera vår första egna kollektion damskor, med fokus på eleganta randsydda kängor.
Read more