Information Shoegazing Supertrunk

På lördag arrangeras årets Shoegazing Super Trunkshow i Stockholm på Scandic Anglais där vi kommer visa upp våra skor från Yanko. Vi kommer här kort informera om vad vi kommer att ställa ut och hur det går till om man vill prova skor.

Vad vi kommer ställa ut

Hela vårt grundutbud av skor kommer att ställas ut så man kan titta närmare på detta, Vi kommer också ha med oss ett antal olika exempel på olika skor som kan skapas genom vårt mto-program. Utöver våra skor kommer vi även visa upp våra bälten i svart, mörkbrunt, ljusbrunt och burgundy från Yanko.

För dig som vill prova skor

Vi kommer att erbjuda utprovning av skor i storlekarna 40-45 i lästerna 915, 961 och 962. I läst 915 kommer vi även ha med skor ned till storlek 39 och upp till storlek 46.
Vi kommer även ha med oss damskor i storlek 36-40.
Vi kommer ha ambitionen att använda oss av ett system med kölappar där du kan komma och hämta en kölapp hos oss och sedan visar vi på en skärm vilket nummer som står på tur. Vi kommer att ha dedikerade skor för skoprovningen och 2 personer som sköter om just denna del för att det skall fortlöpa smidigt. Tanken är att man skall kunna ta en kölapp, kika runt hos oss och hos de andra utställarna för att sedan kunna testa i lugn och ro. Då kötrycket är lite svårt att förutse ber vi om överseende för eventuella justeringar vi kommer göra adhoc för att det skall fungera så bra som möjligt.

För dig som vill handla på plats

Vi kommer att ha följande skor till försäljning i samtliga storlekar mellan 40-45:
-       Mörkbrun derby på läst 962 med lädersula
-       Balmoral oxford på läst 915 i ljusbrun mocka med lädersula
-       Dubbelmunk på läst 915 i mörkbrunt läder med lädersula
-       Svart oxford med yorksula (halv gummisula)
-       Wingtip på läst 961 i mörkbrunt läder med lädersula
Våra bälten i svart, mörkbrunt, ljusbrunt och burgyndy kommer också gå att köpa på plats, dessa finns främst i längre längder ( kortare kommer ej komma in inom överskådlig framtid) och kan köpas för 795 kr.
Bältet kan lätt kortas vid behov till perfekt längd för runt 50-100 kr hos närmsta skomakare. För dig som önskar handla produkter vi ej har med oss, går det att lägga beställningen på hemsidan och leverans sker inom 1-3 arbetsdagar. För dig som vill handla under trunkshowen så kommer det fungera som så att du går in på vår hemsida på mobilen och lägger beställningen på aktuell produkt där, på så vis kan man välja att betala med swish, faktura, paypal, direktbetalning via internetbank eller kortbetalning med visa / mastercard.
Har man ej möjlighet till det kan vi erbjuda betalning direkt på trunkshowen med Swish.

Erbjudanden under trunkshowen

Vi kommer att under lördagens trunkshow bjuda på skoblock vid köp av skor. Man kan välja på reseblock eller våra skålade block i cederträ. Ange koden reseblock i kassan om du föredrar våra skoblock för resor eller koden cederblock om du önskar våra skålade block i cederträ. Vi kommer att justera storleken att passa den storlek på skorna du beställt, så att det står en annan storlek på de fria blocken i kassan har ingen betydelse. Erbjudandet gäller oavsett om du väljer att köpa en sko ur vårt grundutbud eller beställer en MTO.  För våra patinerade skor som målas av Niklas Nordin kommer vi att ha ett specialpris på dessa under dagen, vilket innebär att vi erbjuder dessa för 3195. Ange kod niklas i kassan om du beställer dessa skor för att ta del av detta erbjudande. För dig som ej kan besöka trunkshowen så kommer koderna ändå gå att nyttja för er som vill ta del av våra erbjudanden.

Vi ser verkligen fram emot lördagen och hoppas vi ses där!

Hälsningar vi på Skolyx