Byten och returer

Hos oss på Skolyx har du alltid 14 dagars öppet köp. Du kan antingen byta mot andra produkter eller få pengarna åter. Här följer en kort beskrivning av hur returförfarandet ser ut och hur du registrerar din retur.

Steg 1:

Klicka här för att registrera din retur i vårt returformulär


När du fyllt i formuläret får du ett mail som du kan skriva ut och skicka med din order. Har du ingen skrivare kan du skriva samma uppgifter på en lapp och skicka med.

Steg 2:
Packa ihop de produkter du önskar returnera försiktigt i en kartong eller i ett vadderat kuvert om det är små produkter.
Lägg i den utskrivna returinformationen i paketet och tejpa igen.

Steg 3:
Skicka tillbaka paketet till adressen som uppges i bekräftelsemailet efter att du registrerat din retur. Vid retur betalar du som kund fraktkostnaden tillbaka till oss medan vi betalar frakten tillbaka till dig för nya varor. För små brev rekommenderar vi att man frankerar med frimärken. Är det något större paket men under 2kg rekommenderar vi Posten Skicka Lätt där man enkelt kan köpa en fraktsedel via www.posten.se. Har man större paket och inte det lokala postkontoret kan hjälpa till med en bra lösning kan vi erbjuda en förbetald retursedel till självkostnadspriset 99 kr. (Klicka här om ni önskar beställa en sådan)
Observera att vi står för fraktkostnaden bägge vägarna vid köp av skor om du vill byta storlek. Maila oss på info@skolyx.se så får ni en kostnadsfri retursedel.

Steg 4:
Nu kommer vi ta emot din retur och skicka nya varor eller pengarna åter om du önskat detta.