Delade och skålade skoblock

Vi har två olika modeller av skoblock i cederträ där den ena modellen har ett delat tåparti och den andra har en hel framdel med skålad undersida. Bägge modellerna är utmärkta skoblock och har relativt små skillnader. Vi får ibland frågan om vad de skiljer dessa åt och tänkte därför utveckla detta i denna guide.

Erbjudande i februari 2017

Våra skoblock är mycket populära och vissa storlekar är tillfälligt slut i lager av våra delade skoblock. Därför har vi under februari 2017 ett erbjudande där du istället kan få våra skålade skoblock till samma pris (normalt 30 kr dyrare per par). Är storleken du tänkt beställa i de delade skoblocken slut syns detta genom en röd informationsruta som dyker upp när du skall välja storlek. Det är då bara att beställa skoblocken ändå och vi byter då ut dem mot de skålade med automatik.

Skoblock med delat tåparti

Delat skoblock
Skoblocken med delat tåparti är något bredare över den främre delen av tåpartiet än de skålade. Båda är tillverkade av rött cederträ från Nordamerika.

Skoblock med skålad undersida

Skoblock med skålad undersida
Skoblocken med skålad undersida har inte ett delat tåparti utan ett helt framstycke med ett hål igenom så att skon kan andas extra bra samt en skålad undersida. Formen är något smalare längst fram vilket gör att de går in lite längre i tåpartiet i skorna. Självklart också tillverkat av rött cederträ från Nordamerika.