Om oss

Vår filosofi och målsättning

Vår filosofi på Skolyx är att erbjuda ett brett sortiment vad gäller skor, högkvalitativa skovårdsprodukter samt klädvårdsprodukter och kombinera detta med snabb och personlig service via e-post, snabb och fri frakt samt humana priser.

Vi öppnade vår webshop under 2012 och har sedan dess breddat vårt sortiment kontinuerligt och kommer fortsätta med det. En viktig del i detta är och har varit dina synpunkter som kund då flera produkter förts in i vårt sortiment just efter förslag från våra kunder.

Vad gäller service har vi valt att lägga fullt fokus på att leverera snabba och kvalitativa svar via e-post där du som kund snabbt och enkelt kan komma i kontakt med oss och där vi lägger stora resurser på att svara dig som kund så snabbt som möjligt. Skulle du som kund mot förmodan inte känna att kundservice via e-post räcker så kan du självklart maila oss så ringer vi upp dig.

Precis som vår servicenivå vill vi även att shoppingupplevelsen skall vara så enkel som möjligt vilket vi valt att fokusera på genom att erbjuda fri frakt på samtliga produkter vid köp från 249 kr samt snabba leveranser.

Om du som kund tycker att vi saknar något eller har några andra förslag eller funderingar får du väldigt gärna skicka ett mail till oss. Vi är öppna för alla former av tips och ser kontinuerligt över vårt sortiment. Ovanstående i kombination med en kärlek för skor och en vilja att ge riktigt bra service till våra kunder hoppas och tror vi skall göra att Skolyx blir det självklara valet för dig när du skall handla produkter till dina skor i framtiden.

Varma skohälsningar Skolyx

Bolagsfakta

[tabgroup] [tab title=Företagsinformation]Skolyx ägs och drivs av Mode i Europa AB.
Organisationsnummer 556949-6630.
Adress: Kompassgatan 10, 41316 Göteborg
(Endast postadress, ej besöksadress eller returadress)

Kontakta oss gärna

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Du når oss genom att maila direkt till info@skolyx.se eller genom att klicka på "kontakta oss" i menyn.