Julklappstips upp till 1000
För dig som söker julklappar för upp till 1000 kr så har vi här ett antal färdiga förslag på paket. Glöm inte att vi gärna sätter ihop skräddarsydda förslag om ni har några speciella önskemål eller frågor, maila oss på info@skolyx.se eller klicka på kontakta oss i menyn så återkommer vi inom 24 timmar!

2 par skoblock, Skovårdslåda i cederträ, Saphir Creme 1925 och Saphir Pate De Luxe för 995 kr (Ordinarie pris 1045)
Detta paket ger en mycket bra grund med två par av våra skoblock i cederträ, en praktisk skovårdslåda i cederträ samt enligt många världens bästa skokrämer i Saphir Creme 1925 och Saphir Pate De Luxe. Vi garanterar att detta kommer vara ett väldigt uppskattat paket för alla skointresserade i jul! Stort skopaket


Ett stort galgpaket med 10 kavaj/skjortgalgar, slipsgalge och bältesgalge för 849 kr (Ordinarie pris 938 kr)

Att förvara sina kläder på ett bra sätt förlänger livslängden och gör att kläderna är betydligt finare när det väl är dags att använda dem.
Det här paketet innehåller hela 10 stycken av vår populäraste galge som är perfekt för kavajer och jackor men även för skjortor. Dessutom en slipsgalge och en bältesgalge. Allting är i cederträ vilket gör att det även sprider en god doft och håller skadedjur borta från garderoben.

Stort galgpaket

2 stövelsträckare och en bältesgalge för 598 kr (Ordinarie pris 747 kr)
 
Känner du också ofta att stövlar är svåra att ställa in i garderoben och allt som oftast hamnar i en hög vilket inte bara ser rörigt ut utan vilket dessutom också sliter på stövlarna? Med detta paketet råder vi bot på det. Två rejäla stövelsträckare i cederträ som både sträcker ut stövlarna och som hjälper stövlarna att hålla sig fräsha genom cederträet som luktar gott och drar åt sig fukt. Dessutom en bältesgalge för att organisera och hänga upp bälten på ett praktiskt sätt.

Stövelpaket