Tarrago Sneakers Care Deluxe-paket

edit Skriv din recension
744 kr
595 kr Spara 20%

Det här paketet har allt - allt du behöver för att ta hand om dina sneakers på bästa möjliga sätt. Innehåller ett urval av de fina sneakersvårdprodukterna från Tarrago Factory Sneakers Care-sortimentet. Produkter som är extremt effektiva och lätta att använda, men samtidigt skonsamma mot miljön. Perfekt som present till alla som älskar sneakers.

Paketet består av följande produkter:
- Tarrago WASC! Sneakers superrengöring
- Tarrago Sneakers Nano Protector impregneringsspray
- Tarrago Sneakers Total White täckfärg
- Tarrago Sneakers Odor Killer skodeo
- Tarrago Sneakers & Cap våtservetter 5-pack
- Tarrago Sneakers borste

Spanska Tarrago har sedan 1960-talet legat i framkant när det gäller att ta fram moderna, högkvalitativa skovårdsprodukter. Tarrago är ett systermärke till Saphir, och har en egen fabrik utanför Barcelona, där de både utvecklar och tillverkar sina produkter, vilket ger de snabbhet och god kontroll på allt från kvalitetsnivå till miljöaspekter. Deras senaste produktlinje är den specialiserade sneakersvårdserien Tarrago Factory Sneaker Care, med ett av världens bredaste utbud av högkvalitativ sneakervård.

Se vår guide till hur du sköter om dina sneakers här. Tänk på att alltid testa produkterna på ett dolt ställe först.

Fri frakt vid köp från 499 kr
14 dagars öppet köp
Snabb leverans på 1-3 vardagar
Kvantitet
I lager för omgående leverans

Snabb leverans och fri frakt vid köp från 499 kr
Våra lagerförda varor skickas omgående efter beställning och levereras inom 1-3 arbetsdagar med PostNord. 
Fri frakt vid köp över 499 kr, vid order under det kostar frakten 59 kr.

Returer
Hos oss har du alltid 14 dagars öppet köp och full returrätt. För skor erbjuder vi ett gratis byte av storlek.

Läs mer om frakt, byten och returer här.

chat Kommentarer (0)
Mer Information

Om Tarrago
Tarrago Brands International grundades 1940 och föddes i den spanska textilindustrins vagga under namnet "Tarrago Products". Tarrago Brands startade med visionen att erbjuda de bästa textilfärgerna, både för industriellt och hushållsbruk. Snabbt blev Tarrago Brands referensen i färg för textilmarknaden.

På 60-talet, i ett krisläge för textilindustrin, visade Tarrago Brands sin förmåga att anpassa sig till marknadens nya behov och prioritera innovation, när man utvecklade det första vattenbaserade läderfärgen. Denna tekniska revolution applåderades av skobranschen, det gjorde det möjligt att ändra läderfärgen även från svart till vitt med oslagbart resultat och hållbarhet.

Sedan dess har Tarrago utvecklats till ett av de främsta märkena i världen inom skovård och skotillbehör. Till skillnad från de flesta skovårdsmärken har Tarrago en egen fabrik, belägen norr om Barcelona, och utvecklar och tillverkar sina produkter på egen hand. Detta ger dem mycket bättre kontroll över kvaliteten på produkterna, arbetsmiljön och alla miljöaspekter. Det gör dem också mycket agila, nya produkter eller förbättringar av befintliga kan göras snabbt utefter behov från kunder runt om i världen. Tarrago är ett systerföretag till Saphir.

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.