Strumpor

Mer dressade strumpor av riktigt hög kvalitet som håller för många, många användningar är förvånansvärt svårt att hitta. Det upplevde vi själva, därför har vi ägnat mycket tid åt att utveckla våra egna ribbade ullstrumpor ihop med en noga utvald italiensk producent. Efter att ha provat oss fram med materialblandning för att tillslut ha hittat rätt, och fått till strumpor som både sitter uppe väl, håller formen över tid och inte minst är riktigt hållbara, samtidigt som de har alla ullens fördelar.

Den stora fördelen med ull är att det själv reglerar temperaturen, vilket innebär att om det är varmt ute håller de din fot sval, medan de håller din fot varm om det är kallt ute. Blandar man ullen med lite nylon så ökar hållbarheten markant, samtidigt som vi adderat lite elastan för att få stretch som gör att de sitter uppe bra. Erbjuds i både ankellängd och hög Over the Calf, OTC. Vi har dessutom strumpor från välrenommerade Sozzi som tillverkat strumpor i Italien sedan 1912, samt låga så kallade "no show"-strumpor, utmärka i dina loafers.

Filtrera efter

Filtrera
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.