Handskar

Här finner du vårt noga utvalda sortiment av handskar från svenska Hestra, tillverkade i bland annat lammnappa, älg och peccary-läder. Vi erbjuder ett brett urval av olika färger och modeller för att du skall kunna matcha på bästa sätt med dina skor, skärp och övriga klädsel. Ett par läderhandskar i hög kvalitet är en investering som du kommer att ha glädje och nytta av i många år framöver.

Bra skinnhandskar tar hand om dina händer och är både bekväma och lagom varma samtidigt som det är en fin accessoar. Alla våra handskar tillverkas av det svenska välrenommerade företaget Hestra som startade sin verksamhet 1936. Hestra drivs idag av tredje och fjärde generationen Magnusson från kontoret i småländska Hestra. Hestra står själva för hela produktionskedjan från inköp av råvaror till egna fabriker vilket gör att de har full kontroll av hela kedjan och därmed kan säkerställa både hög produktkvalitet och att handskarna tillverkas under goda förhållanden för alla involverade.

Filtrera efter

Filtrera
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.