Skjortgalge i cederträ
  • Skjortgalge i cederträ

Skjortgalge i cederträ

59 kr   ( MÄNGDRABATT FRÅN 39 kr )

Våra skjortgalgar i cederträ är det naturliga valet när det kommer till att organisera allt från skjortor till blusar i garderoben.Galgarna är gjorda av aromatiskt röd cederträ av finaste kvalitet. Träet har en karaktäristisk arom som skyddar mot skadedjur, samtidigt som det ger en behaglig doft bland dina plagg. Med sin rödbruna ton ger de förutom praktiska egenskaperna också en estetiskt tilltalande dimension till garderoben. 

Våra skjortgalgar är samtliga i en och samma storlek på 44 cm – detta eftersom plagg som skjortor sällan har konstruerade axlar och därför inte nödvändigtvis behöver samma stöd i axlarna som skräddare plagg. Galgarna kommer dessutom med en förmånlig mängdrabatt, vilket gör det fördelaktigt att byta ut en större mängd galgar på en gång. Se tabellen nedan för detaljer.

Våra galgar får dina kläder att räcka längre, din garderob att se bättre ut, men minskar också din plastanvändning genom att minska åtgången på konventionella galgar av plast.

Snabb leverans på 1-3 vardagar
14 dagars öppet köp
Välfyllt lager & ingen påverkan av Corona
Kvantitet
In Stock
Kvantitet Pris Du Sparar
4 49 kr Upp till 40 kr
8 39 kr Upp till 160 kr
chat Kommentarer (0)
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.