Saphir Medaille d'Or Pate De Luxe vax 50ml
  • Saphir Medaille d'Or Pate De Luxe vax 50ml
  • Saphir Medaille d'Or Pate De Luxe vax 50ml

Saphir Medaille d'Or Pate De Luxe vax 50ml

109 kr

En vaxpolish som är fantastiskt lättanvänd och ger utökat skydd och inte minst glans. Saphir Medaille d'Or Pate De Luxe innehåller bara naturliga ingredienser, flera olika sorters vax i en perfekt blandning. Vill du uppnå en riktigt hög glans eller bygga upp en fin patina på dina skor är Saphir Medaille d'Or Pate de Luxe skovax perfekt i kombination med Saphir Medaille d'Or Créme Pommadier skokräm (där du applicerar skokrämen först). Polishen kan också användas ensam. För extra snabb glans, prova Saphir Medaille d'Or Mirror Gloss

Läs mer om hur du använder produkten nedan. För hjälp med vilken färg du ska välja till dina skor, har vi här en gedigen guide.

Fri frakt vid köp från 399 kr
14 dagars öppet köp
Snabb leverans på 1-3 vardagar
Färg
Kvantitet
I lager för omgående leverans

Snabb leverans och fri frakt vid köp från 399 kr
Våra lagerförda varor skickas omgående efter beställning och levereras inom 1-3 arbetsdagar med PostNord. 
Fri frakt vid köp över 399 kr, vid order under det kostar frakten 49 kr.

Returer
Hos oss har du alltid 14 dagars öppet köp och full returrätt. För skor erbjuder vi ett gratis byte av storlek.

Läs mer om frakt, byten och returer här.

chat Kommentarer (2)
Betyg
Mer Information

Användning
Saphir Medaille d'OrPate De Luxe är en vaxpolish av absolut högsta kvalitet, som ger fint skydd och kan användas för att bygga upp en fantastisk glans. Använd enputsdukoch stryk med lätta, snabba cirkulära rörelser ut ett tunt lager vax på skon, använd inte för mycket, ochdoppa trasan tå och då i vatten eller dutta vatten på skon för att minska friktionen. Kan också användas på sul- och klackkant för att få upp glansen där.

Man kan lägga på max ett par lager över hela skon, men inte mer på skons rörliga delar då vaxytan kan spricka upp där. Låt skon sedan vila minst 5-10 minuter och borsta sedan med en skoborste med hästtagel.

Ovanpå den hårda hälkappan och framför allt tån kan du dock bygga upp en riktig högglans med flera tunna lager av Pate de Lux. En så kallad "spit shine" eller "high shine". Fortsätt med små droppar vatten och tunna lager vax, pausa då och då och låt torkaoch borsta upp finishen igen, idealt nu med en skoborste med gethårsom inte repar den glansiga finishen.

Läs mer om hur du putsar dina skor och få förjupande tips ivår skovårdsguide.

Om Saphir
Saphir är ett av världens äldsta fortfarandeexisterande skovårdsmärken. 1925 vann de guldmedalj vid det berömda handelseventet Foire de Paris för sina högkvalitativa helt naturliga skovårdsprodukter, när dessa så börjadeproduceras döptes dem därför till Medaille d'Or 1925. Än idag görs basprodukternaefter samma grundrecept som då. Utöver det har Medaille d'Or-serien en mängd andra produkter, och har blivit skoälskares förstaval runtom i världen. I nära samarbete med skotillverkare och professionella skoputsare utvecklar manhela tiden sin produktlinje.

Saphir färgguide
En av de vanligaste frågorna vi på Skolyx får är vilken färg på skokräm och vax man ska ha till sina skor. För att ge bästa möjliga vägledninghar vi här en gedigen guidetill alla Saphir Medaille d’Ors färger som vi erbjuder.

Färgkoder för Saphir
Svart = 01
Burgundy = 08
Cognac = 10
Mörkbrun = 05
Mörkgrön = 20
Grå = 14
Havana = 34
Hermes red = 12
Ljusbrun = 03
Mahogny = 09
Mellanbrun = 37
Marinblå = 06
Neutral = 02
Parisian brown = 910

Du kanske också gillar

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.