Tarrago Sneakers Kit

edit Skriv din recension
449 kr

Ett perfekt paket från Tarrago Factory Sneakers Care som innehåller allt du behöver för att ta hand om dina sneakers på ett bra sätt, med miljövänliga produkter. Tänk på att alltid testa produkterna på ett dolt ställe först. Paketet innehåller:

- Tarrago Factory Sneakers Cleaner - en skummande rengöringslösning som är miljövänlig och innehåller 100 % naturliga ingredienser av vegetabiliskt ursprung, som majssocker och kokosnötsolja. Sneakerstvätten är effektiv men ändå skonsam och passar alla typer av material och färger. Återfuktar och deodoriserar även dina skor.

- Tarrago Factory Sneakers Care Protector - En naturlig vattentätningsspray som har en miljövänlig formula som är biologiskt nedbrytbar. Den återvinningsbara pumpflaskan i aluminium innehåller ingen gas. Denna impregneringsspray skyddar dina sneakers från smuts och regn.

- Tarrago Factory Sneakersborste - En högkvalitativ skoborste, lämplig för sneakers i läder, mocka eller textil. Den har ett trähandtag och vita syntetiska borst med lagom styvhet.

- Tarrago Factory Sneakers Shoe Duster putstrasa - En putsduk av hög kvalitet i 100 % bomull.

Fri frakt vid köp från 499 kr
14 dagars öppet köp
Snabb leverans på 1-3 vardagar
Kvantitet
I lager för omgående leverans

Snabb leverans och fri frakt vid köp från 499 kr
Våra lagerförda varor skickas omgående efter beställning och levereras inom 1-3 arbetsdagar med PostNord. 
Fri frakt vid köp över 499 kr, vid order under det kostar frakten 59 kr.

Returer
Hos oss har du alltid 14 dagars öppet köp och full returrätt. För skor erbjuder vi ett gratis byte av storlek.

Läs mer om frakt, byten och returer här.

chat Kommentarer (0)
Mer Information

Sneakers Cleaner - Användning
1. Applicera produkten på en våt svamp eller en borste.
2. Skrubba försiktigt skorna med svampen eller borsten tills smutsen släpper
3. Torka bort överskottet av produkten och upplöst smuts med hjälp av en fuktig putstrasa eller disktrasa. Vid extremt smutsiga skor eller ordentligt ingrodda fläckar kan proceduren ovan behöva upprepas.
4. Låt skorna torka i cirka 30 minuter.

Sneakers Protector - Användning
1. Avlägsna eventuell smuts från ytan med en borste (om skorna är ordentligt smutsiga använder du Tarrago WASC! sneakers superrengöring först).
2. Skaka flaskan innan användning.
3. Spraya jämnt över ytan på ett avstånd av omkring 20 cm.
4. Låt torka i 90 minuter.


Om Tarrago
Tarrago Brands International grundades 1940 och föddes i den spanska textilindustrins vagga under namnet "Tarrago Products". Tarrago Brands startade med visionen att erbjuda de bästa textilfärgerna, både för industriellt och hushållsbruk. Snabbt blev Tarrago Brands referensen i färg för textilmarknaden.

På 60-talet, i ett krisläge för textilindustrin, visade Tarrago Brands sin förmåga att anpassa sig till marknadens nya behov och prioritera innovation, när man utvecklade det första vattenbaserade läderfärgen. Denna tekniska revolution applåderades av skobranschen, det gjorde det möjligt att ändra läderfärgen även från svart till vitt med oslagbart resultat och hållbarhet.

Sedan dess har Tarrago utvecklats till ett av de främsta märkena i världen inom skovård och skotillbehör. Till skillnad från de flesta skovårdsmärken har Tarrago en egen fabrik, belägen norr om Barcelona, och utvecklar och tillverkar sina produkter på egen hand. Detta ger dem mycket bättre kontroll över kvaliteten på produkterna, arbetsmiljön och alla miljöaspekter. Det gör dem också mycket agila, nya produkter eller förbättringar av befintliga kan göras snabbt utefter behov från kunder runt om i världen. Tarrago är ett systerföretag till Saphir.

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.