Skoblock

Här hittar du våra prisvärda skoblock i cederträ av mycket hög kvalitet. Vi har flera olika varianter av skoblock, både för herrskor, damskor, skor med klack, stövelsträckare, skosträckare, lätta reseskoblock och så vidare. Alltid fri frakt på skoblock (från 249 kronor). Tveka inte att höra av dig till oss på ktj@skolyx.se om du har frågor.

Att använda ett par exklusiva skoblock gör att skorna behåller sin ursprungsform samt får torka på rätt sätt, de slätar ut veck och ser till att tån på skon inte reser sig. Att alltid använda skoblock förlänger livslängden på skorna ordentligt. Bra för både dina skor, för din plånbok och inte minst för miljön. Blocken i röd cederträ har fina fuktabsorberande egenskaper, de tar bort eventuell odör och ser till att skadeinsekter håller sig borta. Dessa kan du dessutom få med en personlig gravyr, ett par graverade cederträskoblock är en utmärkt present till dig själv eller någon nära. Våra superlätta reseskoblock är praktiska att ha med sig när du inte vill släpa på onödig vikt.

Filtrera efter

Kategorier
fler.. färre
fler.. färre
Filtrera
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.