Gravyr

NOTERA: För graverade produkter är sista beställningsdag för leverans innan jul söndag 18 december.

Leveranstiden för graverade produkter är 5-8 arbetsdagar. Har du extra bråttom, kontakta oss så kan vi oftast lösa det.

Genom vår gravyrtjänst kan du få ditt namn, ditt favoritcitat eller något annat graverat på våra populära produkter i cederträ eller andra träslag. Du kan gravera både skoblock, skovårdslådor och olika galgar för att på ett vackert sätt få en personlig prägel på din garderob. Graverade skoblock eller galgar är också en fantastisk present för jul, födelsedagen, studenten, mors dag eller fars dag och andra högtidliga tillfällen. Extra trevligt att ge bort kan ett av våra förmånliga paket med graverade produkter vara.

Har du särskilda önskemål om exempelvis större kvantiteter, mer avancerad gravyr i form av graverade företagslogotyper eller liknande så är du varmt välkommen att kontakta oss på ktj@skolyx.se. Vi gör vårt bästa för att tillmötesgå det mesta, mer info nedan.

Vad betyder graverat?

Gravyr betyder att något är inristat i materialet, alltså inte tryckt eller infärgat ovanpå. Vi använder en modern lasermaskin som bränner in en mörkare nyans i produkter i cederträ, eller bränner bort den mörka finishen så det ljusare träet framträder på vår högblanka produkter. Det fina med gravyr är att den sitter permanent, och riskerar inte att nötas bort med tiden. Notera att då det handlar om ett levande material som trä så kan vissa naturliga skillnader i hur den graverade texten ser ut uppstå, den kan bli aningen ljusare eller mörkare, ådringar i träet kan synas, och så vidare. Det är en del i det unika och personliga som gravyr av naturliga material som trä för med sig.

Erbjuder ni era graverade produkter i större kvantiteter åt företag?

Absolut! Är ert företag ute efter att direkt ge en seriös och helgjuten framtoning när era kunder kommer på besök? Vill ni att gästerna på ert hotell ska uppleva er som genomtänkta och exklusiva? Har ni en klädbutik där ni vill åstadkomma en homogen och stilsäker känsla? Köp in en uppsättning av våra högkvalitativa galgar - om ni önskar med företagets logga ingraverad. Vi har levererat tusentals galgar och andra graverade produkter till olika företag runtom i Sverige genom åren. På cedergalgar graveras en mörkare yta in, på våra högblanka galgar blir texten ljusare än den mörka finishen, och på dessa kan man också välja till att få gravyren i läcker guldfärg. Kontakta oss på ktj@skolyx.se för prisförslag.

Vad kostar det att lägga till gravyr?

Det varierar mellan våra olika produkter och paket. Vi har satt ihop extra prisvärda gravyrpaket där vi kan göra gravyren mer effektivt, och därför till lägre påslag. På våra högblanka produkter kan du dessutom välja till att få texten guldfärgad.

Vad kan man gravera?

Du väljer själv vilken text du vill ha ingraverad, och med vilket typsnitt. Typsnitten som du kan välja mellan finns på respektive produktsida, under fliken Typsnitt. Vill du se exakt hur den text du vill gravera kommer se ut, kan du gå till Google Fonts här och enkelt söka upp typsnittet och skriva in din text. Det finns begränsningar på vissa av produkterna i hur lång texten kan vara för att inte bli för liten, men är du osäker hör av dig till ktj@skolyx.se så förklarar vi vad vi kan göra. Vill du gravera in speciella symboler eller logotyper, är det också möjligt. Kontakta oss i så fall på mailen ovan för att lösa detaljerna.

Varför ska jag lägga till gravyr?

Det är ett fint sätt att göra våra högkvalitativa skoblock, skohorn, galgar och andra träprodukter mer personliga. Många väljer att gravera in sitt namn för att sätta sin egen prägel på garderoben, eller familjens efternamn på galgarna som hänger i hallen, eller liknande. Det är också väldigt populärt att ge bort våra graverade produkter i present.

Läs mer keyboard_arrow_right
Dölj keyboard_arrow_left

Filtrera efter

Filtrera
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.