Julerbjudanden

Här hittar du våra fina paketerbjudanden som vi tagit fram speciellt för årets jul. Det allt från små till stora paket som passar utmärkt att ge bort i julklapp till någon som står dig nära, eller kanske dig själv

Förlängt öppet köp till 7:e januari

För alla köp som görs fram till julafton gäller öppet köp ända till 7:e januari 2018. Det går bra att byta storlek, byta mot andra produkter eller få pengarna åter om så önskas. För dig som planerar att ge bort ett par skor i julklapp så har vi alltid ett helt kostnadsfritt byte av storlek om man inte skulle hitta rätt storlek direkt. För produkter med personlig gravyr gäller ej öppet köp eller bytesrätt.

Leverans före julafton

Beställ senast den 19/12 för leverans innan julafton, vi kommer troligtvis hinna leverera beställningar gjorda 20/12 också men kan inte garantera något senare än 19/12 (så länge fraktbolagen sköter sig). För dig som bor norr om Sundsvall tillkommer 1-2 dagar beroende på hur långt norrut du bor. För produkter med personlig gravyr gäller 17/12 som sista beställningsdag för leverans innan julafton.