Vanliga frågor och svar

Här samlar vi flera vanliga frågor vi får och svaren på dessa för att du som kund snabbt och enkelt skall kunna hitta dem. Mer detaljerad information hittar du under våra köpvillkor.
Har du ytterligare frågor är du självklart välkommen att kontakta oss genom att klicka på "Kontakt" i menyn eller maila ktj@skolyx.se


Frågor rörande leverans

Till vilka länder kan jag få min leverans?
Vi levererar till hela världen. För mer information kring internationella besätllningar besök vår engelska sajt.

Vad kostar frakten?
Inom Sverige: Inom Sverige är det kostnadsfri frakt om du handlar för 249 kronor eller mer. Handlar du för under 249 kronor kostar frakten 39 kronor.

Övriga nordiska länder: Till Danmark är det fraktfritt för orders över 500 DKK. Till Finland är det fri frakt för ordrar över 60 euro. Till Norge är det fri frakt vid ordrar över 250 euro. Handlar du för under 250 Euro kostar frakten 10 Euro. Vid frakt till Norge tillkommer en administrativ avgift som fraktbolaget tar ut för tull & momsdeklaration. Denna summa är cirka 100 NOK.

Till övriga EU-länder: Frakten till alla övriga länder i Europa är kostnadsfri om du handlar för över 80 euro. Handlar du för under 80 euro kostar frakten till dessa länder 15 euro. Vi levererar till samtliga EU-länder, om inte just ditt land finns i listan i kassan när du skall fylla i din adress är det bara att maila oss så lägger vi till det.

Hur lång tid tar det innan jag får mitt paket?
Inom Sverige är leveranstiden normalt 1-3 vardagar.
Till övriga EU och Norge är leveranstiden cirka 2-5 arbetsdagar.
Övriga världen 1-5 arbetsdagar.


Frågor rörande betalning

På vilka sätt kan jag välja att betala när jag handlar hos er?
Vi erbjuder säker kortbetalning med Visa och Mastercard, betalning via Swish, betalning via Klarna faktura med 14 dagars betaltid eller direktbetalning via din internetbank. Klicka på pilen ned för fler betalningsmetoder vid Klarna Checkout-rutan för betalning.

För kunder utanför Sveriges gränser erbjuder vi kortbetalning med Visa eller Mastercard, eller betalning med PayPal.

Jag får ett felmeddelande när jag försöker betala med Swish?
För att kunna betala med Swish till företag behöver du ha senaste versionen av Swish i din telefon. Uppdatera din Swishklient till senaste versionen så skall det fungera.

Jag fick ingen faktura i mitt paket, när och hur får jag den?
Om du valt att handla via faktura så skickas fakturan via e-post till den e-postadress du har registrerat hos Klarna. Fakturan skickar vi först när vi skickat dina varor, ibland även efter det, så det kan ta en stund från beställning tills du får din faktura. Titta gärna även i mappen för skräppost då vissa e-postklienter och e-postleverantörer ibland kan sortera fakturor och mail med betaluppgifter som skräppost eller spam.

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.