Skoblock i cederträ

259 kr   ( Mängdrabatt med pris från 159 kr )

Skoblock i cederträ som är expanderbara i såväl längd som bredd. Att använda ett par skoblock i trä av hög kvalitet kommer förlänga livslängden på dina skor avsevärt, då de hjälper skorna att behålla formen samtidigt som de kan torka på ett bra sätt. Skoblocken slätar ut veck och ser till att tån på skon inte reser sig.

Tillverkade i obehandlat, ljuvligt doftande röd cederträ som har utmärkta fuktabsorberande egenskaper, samtidigt som det eliminerar eventuell odör och dessutom håller skadeinsekter borta. Mässingsfärgade, rostfria metalldelar och praktisk knopp, som gör det enkelt att ta i och ur skoblocken. Fungerar också utmärkt i kängor, då det är just att räta ut sulan och gångvecken som är ett skoblocks viktigaste uppgift, håller du blocket aningen vridet utåt när du för in det i kängan glider de i utan problem.

Blocken är relativt stora i storleken, vanligt är att man går ner 0,5-1 storlek jämfört med den storlek man har i sina randsydda skor, mer info i den här guiden. För damskor rekommenderar vi att du går ner två storlekar jämfört med din skostorlek, mer i vår guide kring skoblock för kvinnor. Du kan också justera bredden genom en skruv, mer info nedan. 

Missa inte att vi har en förmånlig mängdrabatt med pris från 159 kr/par. Mer information om detta finner du längre ned på sidan. Det går utmärkt att blanda storlekar och ändå ta del av mängdrabatten.

Snabb leverans på 1-3 vardagar
14 dagars öppet köp
Välfyllt lager & ingen påverkan av Corona
Storlek
Kvantitet
In Stock
Kvantitet Pris Du Sparar
2 229 kr Upp till 60 kr
4 209 kr Upp till 200 kr
6 169 kr Upp till 540 kr
14 159 kr Upp till 1 400 kr
chat Kommentarer (3)
Betyg
Mer Information

Användning
Ta för vana att sätta i skoblocken direkt när du kommit hem och tar av dig skorna, när de fortfarande är fuktiga, då gör blocken som mest nytta. Om du vrider blocken lite grann utåt när sätter i dem och tar ur dem underlättar det, särskilt på kängor.

Passa gärna på att borsta bort smuts med en skoborste eller torka av med trasa, och ha minst två par skor att varva mellan så de får torka upp ordentligt. Det i kombination med lite skokräm emellanåt kommer göra under för livslängden på dina skor. Bra för skorna, bra för din plånbok, och inte minst bra för miljön. Mer om grundläggande skovård i den här guiden.

Justera bredden på skoblocken
Den fjädrande yttre delen vid skoblockets framparti kan enkelt justeras i bredd, genom skruven som finns på sidan. Nedan en film som visar hur det går till. Viktigt att du pressat ihop de främre delarna innan du börjar vrida på skruven.

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.