Saphir Medaille d'Or Crème Pommadier skokräm

159 kr

Kanske världens bästa skokräm. Saphir Medaille d'Or Crème Pommadier är riktigt dryg och lättarbetad, det går in på djupet i lädret och täcker effektivt märken och återställer färgen. Krämen består endast av naturiga ingredienser och innehåller inga tillsatser som silikon och andra syntetiska ämnen. Den är baserad på sju olika sorters vaxer och oljor som noga valts ut för att ge den perfekta kombinationen av djup vård och skydd.
Passar utmärkt för den regelbundna skovården, men även för att återställa originalfärgen och täcka mindre märken, då de färgade krämerna täcker mycket bra.

Önskas högre glans kompletterar man med fördel med Saphir Pate de Luxe vax som ger den sista glänsande finishen och ytterligare skydd.

Snabb leverans på 1-3 vardagar
14 dagars öppet köp
Välfyllt lager & ingen påverkan av Corona
Färg
Kvantitet
In Stock
Mer Information

Användning
Saphir Medaille d'Or Crème Pommadier är en skokräm som är väldigt dryg, använd därför små mängder och stryk på ett tunt lager över skon, antingen med putsduk eller påföringsborste. Använd också borsten i området mellan ovandel och sulkant, och glöm inte själva sul- och klackkanten som ju också är i läder och mår bra av vård och ny färg.

Låt skon vila 5-10 minuter och borsta bort överflöd och ta fram glansen med en skoborste med hästtagel. Om skorna har mycket märken eller inte vårdats på länge och har torrt läder kan du lägga på 1-2 lager till enligt samma procedur. Önskas högre glans kompletterar man med fördel sedan med Saphir Pate de Luxe vax som ger den sista glänsande finishen och ytterligare skydd.

Läs mer om hur du putsar dina skor och få förjupande tips i vår skovårdsguide.

Om Saphir
Saphir är ett av världens äldsta fortfarande existerande skovårdsmärken. 1925 vann de guldmedalj vid det berömda handelseventet Foire de Paris för sina högkvalitativa helt naturliga skovårdsprodukter, när dessa så började produceras döptes dem därför till Medaille d'Or 1925. Än idag görs basprodukterna efter samma grundrecept som då. Utöver det har Medaille d'Or-serien en mängd andra produkter, och har blivit skoälskares förstaval runtom i världen. I nära samarbete med skotillverkare och professionella skoputsare utvecklar man hela tiden sin produktlinje.

Färgkoder för Saphir
Svart = 01
Burgundy = 08
Cognac = 10
Mörkbrun = 05
Mörkgrön = 20
Grå = 14
Havana = 34
Hermes red = 12
Ljusbrun = 03
Mahogny = 09
Mellanbrun = 37
Marinblå = 06
Neutral = 02
Parisian brown = 910

x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.