Skor

Vi erbjuder ett brett utbud av exklusiva randsydda skor i olika prisklasser. Vår egen prisvärda spansktillverkade Skolyx-linje, välrenommerade Yanko samt nya hyllade märket TLB Mallorca. Fri frakt på alla skor och ett kostnadsfritt byte av storlek (inom Sverige). Tveka inte att höra av dig till oss på ktj@skolyx.se om du har frågor!

Som instegssko har vi vår egen linje där vi erbjuder en randsydd sko med fint europeiskt full grain-läder med en tunn gummisula som ger dig lädersulans nätta utseende men med gummits slitstyrka.
Ett steg upp har vi spanska Yanko med fler olika läster och detaljer som ritsnedlagd sula (man döljer sulsömmen av estetiska och praktiska skäl) som man normalt sett endast ser på skor i högre prisklasser.
Ytterligare ett steg upp har vi TLB Mallorca som erbjuder ännu högre kvalitet genom att endast arbeta med de finaste lädren i Europa, ”full reverse calf” för all mocka, tight skuren midja och mycket hög nivå på finishen. Den nya topplinjen Artista är extra imponerande, utsedd till mest "bang-for-the-buck" i världen av skoexperter.

Att köpa kvalitetsskor är ett hållbart val, bra både för miljön (naturliga material producerade under säkra förhållanden, och hållbara produkter som håller länge och kan repareras), för djuren (bara djur som haft det bra kan bli högkvalitativt läder) och för arbetsförhållanden (skorna och allt material kommer från europeiska garverier och fabriker med goda arbetsförhållanden).

Filtrera efter

Märke
fler.. färre
Kategorier
fler.. färre
Storlek
fler.. färre
Sula
fler.. färre
Läst
fler.. färre
Konstruktion
fler.. färre
Material
fler.. färre
fler.. färre
Filtrera
x

ATTENTION

After your payment is completed, please wait until you are redirected back to our shop. Do not hit the back button. Thank you.