Skor

I vårt utbud av skor hittar ni skor från vår egen linje producerad i Spanien, skor från välrennomerade Yanko samt från TLB Mallorca. Såväl vår egen linje som Yanko och TLB Mallorca produceras på Mallorca (Yanko & TLB är 2 helt olika företag och fabriker och har inget gemensamt i dagsläget).
Som instegssko har vi vår egen linje där vi erbjuder en randsydd sko med europeiskt läder av mycket hög kvalitet med en tunn räfflad gummisula som ger dig lädersulans smäckra utseende och form men med gummits slitstyrka.
Ett steg upp har vi Yanko som erbjuder flera olika läster och finesser som ritsnedlagd sula (man döljer randsömmen av estetiska och praktiska skäl)  som man normalt sett endast ser på skor i betydligt högre prisklasser.
Ytterligare ett steg upp har vi TLB Mallorca som erbjuder ännu högre kvalitet genom att endast arbeta med de finast lädren i Europa som tex. Vegano calf from D'Annonay, full reverse calf för all mocka, tight skuren midja och mycket hög nivå på finishen.
Samtliga skor är från vårt perspektiv det absolut bästa du kan hitta i respektive prisklass och vi är mycket glada över att kunna erbjuda ett så brett utbud av skor.
Alla våra skor säljs med fri frakt och ett kostnadsfritt byte av storlek (inom Sverige) om du ej hittar rätt storlek på första försöket.


Varmt välkommen att utforska vårt skoutbud och tveka inte att kontakta oss på info@skolyx.se vid ev. frågor!

Filtrera

Märke
fler... färre
Categories
fler... färre
Storlek
fler... färre
Läst
fler... färre
Sula
fler... färre