Skoblock i cederträ, skor, skovård och accessoarer

Här hittar du skoblock i cederträ, galgar och andra produkter för skovård och klädvård. Vi har också ett brett utbud av exklusiva randsydda herrskor, plus olika accessoarer. Vi satsar på personlig service, snabb leverans med fri frakt och prisvärda hållbara produkter av hög kvalitet.

Senaste blogginläggen

Ett lite annorlunda COVID-19 meddelande

Ett lite annorlunda COVID-19 meddelande

I dessa tider vill vi prata om ansvar. Men först lite praktisk info, eftersom vi får många frågor från er - våra kunder - om hur situationen med COVID-19 påverkar oss på Skolyx. 
Läs mer
Storartade skonyheter

Storartade skonyheter

Vi har precis fått in ett antal riktigt trevliga nyheter i vårt mycket breda utbud av randsydda kvalitetsskor, som nyheter i baskollektionen med randsydda skor under vårt egna varumärke, samt TLB Mallorca Artista modeller i bland annat det fantastiska flammiga lädret museum calf.
Läs mer
Skolyx till Amsterdam och London

Skolyx till Amsterdam och London

I vår kommer Skolyx att delta i två så kallade super trunk shows, stora skoevent som samlar utställare från hela världen. Det i Amsterdam 7 mars och i London den 25 april. (NYTT DATUM I LONDON - 10 OKTOBER)
Läs mer
Tre nya chelsea boots

Tre nya chelsea boots

Vi är glada över att kunna presentera tre nya chelsea boots till vår konstant växande kollektion med randsydda skor under Skolyx-märket.
Läs mer

Skoblock dam - Köp skoblock till damskor

Här hittar du information om skoblock för kvinnor. Vi har många olika modeller av skoblock till damskor för den perfekta passformen.

Att välja storlek på sina skoblock

Här hittar du vår utmärkta guide för att välja rätt storlek på dina skoblock. Vi har alltid utmärkt service och bra priser. Välkommen till Skolyx!